Menu
Menu do uzgodnienia. Możliwość dokonania w nim zmian na indywidualne życzenie klienta.
I - DANIE GORĄCE
- Rosół z makaronem
- Karkówka
- Schabowe
- Krokiety (nadzienie mięso z kurczaka, ser żółty, sos tatarski, por)
- Jeżyki (mięso mielone w kształcie jeża z nadzieniem z ogórków konserwowych, jajka, cebula)
- Łudeczki (filet z piersi kurczaka w środku szaszłyk z papryką, ogórkiem, kiełbaską, cebulką i pieczarką)
- Gołąbki cygańskie w sosie słodko kwaśnym
DODATKI
- Ziemniaki z wody
- Surówki x2
- Kluski śląskie
- Sałatka jarzynowa
- Bigos/frytki/kuleczki ziemniaczane
CIASTA
- Sernik
- Pani Walezka
- Caryca
- Kopiec kreta
- Leśny mech
- Karpatka
- Ananasowiec
- Cycki murzynki
(1 blacha ciasta na 10 osób)
II - DANIE GORĄCE
- Barszcz czerwony + paszteciki
- Babeczki
- Gołąbki
- Udka pieczone
III - DANIE GORĄCE
- Pieczarki faszerowane
- Kotlet devolay
- Rogaliki z warzywami